Voorstellen Praktijk Inez Zeewolde

inez20151006_2Graag stel ik me aan je voor, mijn naam is Inez Revet-Muller. Al zolang ik me kan herinneren ben ik er bewust van dat ons leven op aarde tijdelijk is en vormen innerlijke groei en bewustwording voor mij de rode draad in mijn leven. Sinds jonge leeftijd heb ik verschillende opleidingen gevolgd, waardoor ik mij persoonlijk heb kunnen ontwikkelen. Op dit moment volg ik een opleiding Raja yoga bij Samyama in Naarden. De opgedane kennis en ervaring deel ik graag weer met de ander.

Bij alles wat ik doe staan verbinding, empathie, echtheid, respect en vertrouwen centraal. Ik zie het leven als een reis, tijdens welke we van elkaar kunnen leren, elkaar kunnen ondersteunen,  inspireren en met elkaar samen kunnen werken. Ik ervaar dan ook dat ik graag mensen met elkaar verbind en ook graag doorstuur als dat beter voelt.

In de natuur wandelen met onze honden is één van mijn grote passies. Daarnaast lees ik heel graag (o.a. boeken over spiritualiteit), speel ik piano, doe ik yoga en geniet ik van een goed en inspirerend gesprek. Ik probeer zelf ook zoveel mogelijk de balans in mijn eigen leven te bewaken, zodat ik vanuit mijn hart en intuïtie kan leven.

Gevolgde opleidingen;
Spiritueel werker bij Aurora in Heeze.
Intuïtieve ontwikkeling, Healing en Reading bij Tactus Practicum in ’t Harde.
Bach bloesem consulent bij TS Health Products in Harderwijk.
Stress Counselling bij de Stichting Counselling Nederland.
Counselling bij depressie en rouw. (Civas)
Voetreflexologie bij de B.E.R.
RoloR voetreflexologie training bij Reflexologisch Trainings instituut
Aroma Touch bij Claim Back Your Health
Daarnaast ben ik ingewijd in Reiki 1, 2 en 3.
Vanaf september 2017 volg ik de Raja yoga docenten opleiding bij Samyama in Naarden.