Voetreflexologie Markelo

Voetreflexologie is gebaseerd op de visie dat lichaam, geest en ziel met elkaar verbonden zijn en één geheel vormen. Ons denken beïnvloedt ons lichamelijk welzijn en andersom beïnvloedt ons lichamelijk welzijn ons denken. Dit heeft een enorme impact op hoe we ons voelen. Op het moment dat de mens lichamelijk of psychisch uit balans is, kunnen klachten en ziektes ontstaan. De energie raakt geblokkeerd en kan niet meer vrij stromen.

Voor wie kan voetreflexlogie iets betekenen?
Voetreflexologie is uitermate geschikt voor een moment voor jezelf. Even helemaal niets en tegelijkertijd aandacht voor lichaam en geest.  Een voetreflexologie behandeling kan daarnaast van grote waarde zijn bij zowel lichamelijke als psychische klachten. Denk hierbij o.a. aan (te)veel in je hoofd zitten, vermoeidheid, stress, spijsverteringsklachten, hoofdpijn, pms, overgangsklachten, slecht slapen. Ook preventief is voetreflexologie heel goed in te zetten.

Werkwijze
Tijdens een behandeling zit/lig je op een behandelstoel, zodat je heerlijk kunt ontspannen. Als voetreflexoloog oefen ik druk uit op talrijke reflexpunten onder beide voeten, die in verbinding staan met o.a. de organen, klieren en weefsels.  Het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd, waardoor blokkades kunnen verminderen of verdwijnen en het natuurlijk evenwicht zich kan herstellen. Dit heeft zowel invloed op lichaam als geest.

De behandeling kan ook energetisch gegeven worden. Mensen die geen aanraking aan de voeten verdragen of een voet missen, kunnen dan toch een behandeling ondergaan.

Het is aan te raden om vier behandelingen achter elkaar te ontvangen, omdat dan het beste duidelijk wordt wat voetreflexologie voor je kan betekenen. Vanzelfsprekend kun je er ook voor kiezen om één behandeling te ondergaan.

Mijn opleiding heb ik gevolgd bij de Bond van Europese reflexologen (B.E.R.) en
daarnaast ben ik opgeleid bij het Reflexologisch Trainingsinstituut van Elsemarie Richt. Hier heb ik geleerd om met de originele werkwijze van Eunice Ingham te ‘werken’. Zij heeft voetreflexologie op de kaart gezet en haar werkwijze wordt wereldwijd ingezet.

 

Bekijk hier mijn tarieven.