Ervaringen

Hier kun je persoonlijke ervaringen van mijn cliënten lezen, zodat je een beeld kunt krijgen van wat ik je eventueel aan kan bieden. Diegene die de tijd en moeite heeft genomen om een ervaring te delen, wil ik alvast hartelijk danken.

Juni 2021

Net thuisgekomen en nog helemaal onder de indruk..
Vandaag heb ik Reiki 1 af mogen ronden bij Inez,
een betere Reiki master had ik mij echt niet kunnen wensen!!
Lieve Inez, bedankt voor al je kennis die je met ons gedeeld hebt.
Het was allemaal zo liefdevol, leerzaam, energiek en waardevol!
Dit ga ik echt nooit meer vergeten!!!
Ik ben trots op het certificaat wat ik heb behaald en ik kijk reikhalzend uit naar Reiki 2.!!!

Knuffel Jannette

Maart 2021

Ik keek altijd uit naar een voetreflex behandeling bij Inez. Zij is daar zo bedreven in. In combinatie met etherische oliën en ook met Bach bloesem remedies. Heerlijk rustgevend! Ik mis mijn gemiddeld maandelijkse behandeling enorm. Ook mijn dochters (11 en 14 jaar) missen de fijne rustgevende behandelingen. Zij konden er ook zo van genieten. Maar helaas kunnen we niet meer bij Inez terecht omdat ze ging verhuizen. Een groot gemis in ons dorp Zeewolde.

Sinling

Juli 2020

Ik ken niemand die zo toegewijd is aan de Bach-bloesems van Dr. Bach als Inez Revet. Haar liefde voor zijn werk en de werkzaamheid van die middelen zijn opmerkzaam. De middelen worden bij zowel volwassenen als kinderen en dieren toegepast met groot resultaat, dat heb ik zelf mogen ervaren bij  mijn kat die ziek en erg gestresst was. Ik ben dankbaar dat ik Inez heb mogen ontmoeten, zij is iemand die de tijd voor je neemt en naar je luistert…….. lieve groetjes, Edite dos Santos

Juni 2020

Mijn ervaring met Inez Revet is meer dan positief. Ze is een hele lieve, begripvolle, vriendelijke en kundige therapeute. Bij haar op behandeling kom ik helemaal tot rust. Zij luistert geduldig en neemt je klachten serieus. Daarnaast heeft zij vaak behulpzame adviezen die mij helpen. Bij haar kan ik even opladen met nieuwe energie. Veel klachten verlichten tot lossen op. Eens in de zoveel tijd ‘moet’ ik gewoon even naar haar toe. Ik gun iedereen een plek als die zij je biedt waar je tot rust en tot jezelf komt…………
E. Pereira

September 2019

Lieve Inez,

Ik heb zo onwijs veel aan jouw voetreflex behandelingen, gehad…en nog!
Het helpt mij om eindelijk te ontspannen en van tal van klachten af te komen. Je creëert altijd een fijne, ontspannen sfeer en het voelt of de tijd even stil staat. Je hebt daarnaast altijd een luisterend oor en hele goede inzichten, echt top!!!

Daarnaast heb ik zoveel baat bij je Bach bloesem remedies!!!
Je kunt het bij elke situatie inzetten, ik heb gezien bij mezelf, mijn kinderen maar ook bij mijn honden, hoeveel het met je kan doen! Dat zou iedereen moeten weten!!!

Bedankt lieve Inez, voor alles!

Hartelijke groet,

Jannette


September 2018

Al een lange tijd heb ik erg veel darmklachten. Inez vertelde mij dat voet reflexologie voor mij wel eens goed zou kunnen helpen. En dat deed het ook! Door de behandelingen kon ik mijn medicijn gebruik minderen en dat is een hele vooruitgang! Daarnaast zijn de behandelingen heerlijk ontspannend en weet Inez altijd alles goed uit te leggen en hebben we leuke en goede gesprekken gehad! Heel erg bedankt Inez en ik ben benieuwd of ze het in Indonesië net zo goed kunnen.  

Yannieck

Juni 2018

Dank je wel, Inez, voor je fijne voetreflexbehandelingen.
Inez neemt alle tijd voor je en heeft echt aandacht voor jou als persoon. De behandelingen zijn heerlijk ontspannend. Mijn chronische migraineklachten zijn een stuk minder geworden en ook heb ik meer energie dan voor de behandelingen.

Jolanda

Maart 2018

Onlangs heb ik weer een hele fijne voetreflexologie behandeling gehad van Inez. Na afloop van deze behandeling lijkt het of ik een paar dagen op een lekker wollen kleedje loop en wat voor mij zeker fijn is, is dat ik me geestelijk sterker voel. Ik kan de wereld dan weer beter aan. Ook de ontspannen vertrouwde omgeving en de warme behandeling is elke keer weer erg prettig.
Lieve groetjes van Roos.

Mei 2017

Onlangs heb ik een zeer uitgebreide workshop over Bach bloesem therapie gevolgd bij Inez.  Met veel kennis en enthousiasme bracht zij de informatie over het ontstaan, de werking en achtergronden van deze therapie. Aan het einde van de dag mochten we een eigen remedie samenstellen. Ik druppel nu alweer een week en ervaar hoe deze bijzondere druppels bijdragen aan een  prettig  welbevinden.
Dezelfde ervaring heb ik na de voetreflex behandelingen die Inez bij  mij heeft gedaan. De voetmassages brachten ontspanning en ook verlichting van mijn klachten.
Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrokken, begripvolle, deskundige en  vaardige therapeute.

Lidy Sibon


Ik heb kennis gemaakt met Inez door de meditatie-ochtenden, die een vriendin van mij bij haar volgende. Ik ben met haar meegegaan en we hebben deze samen gevolgd. Ik hoorde dat ze ook Reiki cursussen ging geven en dat was iets wat ik al heel lang wilde gaan doen. Ik heb een tijdje getwijfeld of ik het wel zou kunnen, maar heb toen toch de stap genomen en ben Reiki 1 bij haar gaan volgen. In mei 2016 heb ik het gehaald en ik ben super trots dat ik het heb gedaan. Het voelt zo fijn en ik vind het prettig om te doen. Ook geef ik regelmatig Reiki aan mijzelf en soms help ik mijn dochter en mijn zus, door ze een Reiki behandeling te geven.

Inmiddels heb ik mezelf opgegeven om Reiki 2 bij Inez te gaan volgen. Deze cursus start in december. Ik heb er reuze zin in en ik hoop dat ik met Reiki 2 ook andere mensen kan helpen.

Groetjes Ilona

“Lieve Inez,Wat was het heerlijk om bij jou op de stoel te mogen liggen. Ik wil je dan ook graag heel erg bedanken voor je voetreflexbehandelingen.

Ongeveer 2 jaar geleden ben ik gestopt met de pil, en heb sindsdien veel last van ongemakken. Lichamelijk en geestelijk. Van alles geprobeerd, maar ik kwam er niet vanaf. Totdat jij me adviseerde om 4 behandelingen achter elkaar te genieten, nou dat heb ik geweten! Het is sowieso heerlijk ontspannend om de behandeling te mogen ontvangen. Maar ik ervaar het bijna als een wonder dat ik eindelijk weer een regelmatige cyclus heb, en veel minder last van klachten. Er kwam weer balans in mijn lijf, het lijkt wel of alles even is aangeraakt en zachter is gemaakt. Ook mijn stoelgang is positief veranderd.

Het is echt een aanrader voor alle vrouwen die ook met deze klachten kampen. Ik heb er veel baat bij, en kijk nu al uit naar een volgend bezoek.

Ik wens je toe dat je nog veel mensen met jouw fijne warme energie mag helpen.

Liefs Gerreke Mataheroe”


“Hoi Inez,

Dank je wel Inez voor de heerlijke ontspannen voetreflex behandeling!
De hele dag voelde ik me zo ontspannen na jouw behandeling en had heerlijk zachte voeten. Ik merk zo mooi het verschil met voordat ik bij je kwam en na jouw voetreflex behandelingen!
Er is veel in werking gezet. Ook bedankt voor al jouw goede adviezen, dat heeft mij heel goed geholpen!

Lieve groet,

Joke Bouwman”

“Ik heb bij Inez Revet de Bach bloesemworkshop gedaan. Dit ging in zo’n fijne en ontspannen sfeer en de workshop was erg duidelijk en overzichtelijk. Met ook nog een heerlijke lunch erbij. Dankzij haar heb ik de Bach bloesemset aangeschaft en ik gebruik deze vaak. Daarnaast heeft ze vaak nog goede tips voor me Daarbij is Inez een heel fijn en wijs mens, zo heeft ze me ook geholpen d.m.v counseling En ook voor voetreflexologie ben ik bij haar geweest. Ik heb vaak last van mijn hormonen en dit helpt echt geweldig. Fijn is ook dat alles heel laagdrempelig is en je je altijd heel welkom voelt en blijer de deur uit gaat. Inge Boegborn”