Aroma touch Markelo

Wil je graag ontspannen en tegelijkertijd jezelf een boost geven? Dat kan met Aroma Touch.

Tijdens de Aroma Touch behandeling worden aanraking en etherische oliën gecombineerd. De oliën trekken diep in het weefsel en geven doelgerichte ondersteuning waar nodig. De aandachtige aanraking in combinatie met de helende oliën, zorgen ervoor dat je heerlijk kunt ontspannen. De behandeling duurt ca. één uur.

Het doel van een Aroma Touch behandeling is het zenuwstelsel van het lichaam in evenwicht te brengen. Dit proces wordt bereikt in 4 stappen, namelijk;

1) stress vermindering
2) versterking van het immuunsysteem
3) vermindering van ontstekingen in het lichaam
4) verbeteren van de communicatie tussen weefsel en organen via het
zenuwstelsel (homeostase)

Bij elk van de bovengenoemde stappen worden 2 essentiële oliën gebruikt. In totaal worden 8 op elkaar afgestemde essentiële oliën toegepast. Daarnaast werk ik met een neutrale kokos draagolie.

Voor wie kan Aroma Touch iets betekenen?
Aroma Touch kan iets betekenen voor ieder die graag wil ontspannen en zichzelf een moment van rust en weldaad gunt.

Werkwijze
Je ligt ontspannen op de behandeltafel en de oliën worden d.m.v. zachte ritmische aanraking op zowel rug, hoofd, oren en voeten aangebracht. De etherische oliën die ik gebruik zijn van DoTERRA.

Doterra
DoTERRA is één van de grootste essentiële oliën leveranciers ter wereld en betekent ‘Gift van de Aarde’. Het is een wetenschapsorganisatie die continu bezig is met het onderzoeken, verbeteren en ontwikkelen van nieuwe producten in samenwerking met wetenschappers en artsen. Naast het feit dat DoTERRA pure en heerlijke oliën van hoogwaardige kwaliteit verkoopt, is DoTERRA ook een bedrijf dat lokale boeren en hun gezinnen in de armste gebieden ter wereld ondersteunt. O.a. door het bouwen van scholen, ziekenhuizen en waterputten.

 

Bekijk hier mijn tarieven